// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U susret 8. martu, danu koji slavimo kao Međunarodni dan žena, želimo vas pozvati na posebno putovanje lepote u Studiju Kinesthetic. Sa radošću vam nudimo ekskluzivni popust od 10% na sve naše usluge u periodu od 01. do 10. marta 2024. godine! Ukoliko želite da obradujete svoju lepšu polovinu, poklonite joj vaučer za usluge po želji u našem salonu.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

U današnjem svetu, gde žene igraju ključnu ulogu u svakom segmentu života, često zaboravljamo našu vlastitu važnost. No, upravo zbog toga želimo vas podsetiti da je važno brinuti se o sebi, svojoj koži, telu i duhu. Studio Kinesthetic nije samo mesto gde se oblikuje lepota, već je i utočište gde se neguje unutarnja snaga i samopouzdanje.

Nudimo vam širok spektar usluga koje će vam pomoći da prosto zasijate. Od tretmana lica koji će vam povratiti sjaj, pa sve do savršeno oblikovanih stopala i noktiju ruku i nogu - mi imamo sve što vam je potrebno za potpuno obnavljanje i osveženje.

Osmi mart nije samo prilika za slavlje, već je i podsetnik na važnost podrške i međusobne povezanosti među ženama. Stoga, pozovite svoje prijateljice, majke, sestre i koleginice da se pridruže ovoj posebnoj proslavi lepote. Još bolje, iznenadite ih poklon vaučerom za usluge po želji u našem salonu.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

U Studiju Kinesthetic ne samo da ćete doživeti transformaciju, već ćete i stvoriti trajne uspomene s ljudima koji su vam najvažniji!

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad