// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Leto samo što nije stiglo i sa sobom donosi toplinu, sunčeve zrake i neograničene mogućnosti za kreativnost naših noktiju! Ovo je vreme kada želimo da naši nokti zablistaju. Ako želite da budete u koraku s najnovijim trendovima ili tražite inspiraciju za svoj savršeni letnji manikir, ne brinite - tu smo da vam pružimo sve što vam je potrebno.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Evo nekoliko vrućih trendova i korisnih saveta kako postići spektakularan izgled vaših noktiju ovog leta.

Šarena paleta boja: Leto je idealno vreme da eksperimentišete sa širokim spektrom boja! Ove sezone, pastelne nijanse ustupaju mesto neonskim bojama poput svetlo roze, tirkizne, limun žute i koralno narandžaste. Igranje bojama je ključno, pa se ne ustručavajte da kombinujete različite nijanse ili da eksperimentišete sa šarenim uzorcima kao što su linije, tačkice ili apstraktne forme.

Inspiracija iz morskih dubina: S obzirom na to da je leto vreme kada se mnogi od nas okreću ka obalama mora, zašto ne biste uneli malo morske inspiracije na svoje nokte? Isprobajte dizajne inspirisane morskim talasima, školjkama, morskim zvezdama ili jednostavno odaberite nijanse plave, zelene i peska koje podsećaju na šum mora i plaže.

Sjaj i šljokice: Leto je sezona za blistave nokte! Dodajte malo sjaja svojim noktima koristeći šljokice ili lakove sa metalik efektom. Možete ih naneti preko celog nokta za dodatni efekat ili ih koristiti kao akcenat na jednom ili dva nokta.

Mat završnica: Za one koji više vole suptilan izgled, mat završnica je odličan izbor. Mat lakovi su elegantni i moderni, a dostupni su u raznim bojama. Izaberite svetle nijanse ili neutralne tonove za svež i sofisticiran izgled.

Voćni i cvetni motivi: Leto je vreme voća i cveća, pa zašto ne biste uneli ove motive i na svoje nokte? Isprobajte dizajne sa voćnim motivima kao što su jagode, ananas ili dinje, ili se odlučite za cvetne motive koji će dodati dašak svežine i romantike vašim noktima.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Uz ove sjajne ideje i korisne savete, vaši nokti će sigurno zablistati ovog celog leta! Ne zaboravite da se zabavite i eksperimentišete sa različitim dizajnima i bojama kako biste pronašli svoj savršeni letnji izgled. Ovog leta zasijajte svojim letnjim manikirom i uživate u svakom trenutku vrelih letnjih dana!

Termine tretmana možete zakazati pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad