// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U svetu kozmetike, postati ekskluzivni saradnik prestižne kozmetičke kuće nije samo poslovni uspeh, već i potvrda kvaliteta i predanosti. Za nas, put do postizanja ovog prestižnog statusa bio je ispunjen izazovima, ali i neizmernim zadovoljstvom što smo deo ovog uzbudljivog putovanja. Moto "Let’s keep up with nature! / Ostanimo u koraku sa prirodom!" na najbolji način opisuje kompaniju Natura Panonica čije će preparate Studio Kinesthetic od sada koristiti za svoje tretmane.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Natura Panonica je posvećena proizvodnji ultra kvalitetnih i sertifikovanih kozmetičkih preparata i sapuna, pažljivo osmišljenih i pripremljenih po sopstvenim recepturama, koji će na kožu blagotvorno delovati i činiti je lepšom i zdravijom.

Sertifikat o ispunjenosti ISO 22716 standarda koji Natura Panonica poseduje predstavlja nesumnjivu garanciju kvaliteta. To je međunarodni standard koji se odnosi na dobru proizvođačku praksu (Good Manufacturing Practice – GMP) za kozmetičku industriju.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Naša priča s Natura Panonicom počela je kao znatiželja, ali se ubrzo pretvorila u perspektivnu saradnju. Sa željom da ponudimo našim klijentima najkvalitetnije tretmane lica, istraživali smo tržište i tražili partnere koji dele naše vrednosti i viziju. Natura Panonica se istakla kao idealan partner. Njihova posvećenost prirodnom pristupu u proizvodnji kozmetičkih preparata odmah nas je privukla. Kao proizvođač premium prirodne kozmetike i parafarmaceutskih proizvoda iz grupe ekološke prirodne kozmetike, preparati koje će Studio Kinesthetic od sada koristiti za svoje tretmane sadrže preko 95% prirodnih sastojaka.

Naša posvećenost i predanost poslu ključni su bili za dalji razvoj naše saradnje. Kontinuirano ćemo raditi na promociji preparata Natura Panonica i njihovih benefita za kožu, kako bismo naše klijente informisali i inspirisali da isprobaju ove proizvode. Naša zajednička vizija o prirodnoj lepoti i održivom pristupu postala je temelj našeg partnerstva.

Kroz naše partnerstvo, dodatno ćemo unapredili našu ponudu. Odlučili smo koristiti preparate Natura Panonica za sve tretmane lica u Studiju Kinesthetic. Njihova visokokvalitetna linija proizvoda savršeno se uklopila u našu misiju pružanja najboljih usluga našim klijentima. Rezultati su izvanredni, a povratne informacije naših zadovoljnih klijenata samo su potvrdile ispravnost naše odluke.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Konačno, dostizanje statusa ekskluzivnog saradnika Natura Panonica je vrhunac našeg zajedničkog putovanja. Ovaj status nije samo priznanje našeg truda i posvećenosti, već i prilika za dalji razvoj i rast Studija Kinesthetic. Sada imamo privilegiju da ponudimo našim klijentima ekskluzivan pristup najnovijim proizvodima i posebnim ponudama, što nas dodatno motiviše da nastavimo sa radom i dalje unapređujemo našu ponudu.

Naša priča sa Natura Panonicom dokazuje da se uz predan rad, stručnost i međusobno poverenje može postići uspeh. Ovo partnerstvo nije samo poslovno, već je postalo deo naše misije da podržimo prirodnu lepotu i održiv način života. Jedva čekamo da vidimo šta nam budućnost donosi i kako ćemo nastaviti da zajedno rastemo i razvijamo se.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Pozivamo vas da zakažete neki od tretmana lica pozivom na broj 063 254 824, ili preko Instagrama, Vibera, WhatsAppa ili Telegrama. Ukoliko želite dragu osobu da iznenadite i obradujete tretmanom lica u Studiju Kinesthetic, pozovite nas i informišite se o kupovini vaučera.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad