// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Novogodišnja noć je vreme za slavlje, sjaj i eleganciju, a ništa ne upotpunjuje praznični izgled kao savršeno osmišljen manikir. Bez obzira da li preferiraš klasične nijanse, blještave detalje ili smelije šare, postoje brojne ideje za novogodišnji manikir koje će ti pomoći da zasijaš u skladu sa prazničnim raspoloženjem.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

1. Metalik sjaj

Metalik boje poput zlatne, srebrne, bakarne ili šampanjac nijanse su savršen dodatak novogodišnjem manikiru. Ove nijanse dodaju sofisticiranost i sjaj tvojim noktima, savršeno se slažući sa bilo kojom modnom kombinacijom.

2. Šljokice i glitter

Šljokice su klasičan izbor za novogodišnju noć. Mogu se koristiti kao detaljni akcenti na jednom ili više noktiju, ili kao potpuno prekrivanje za dramatičniji izgled. Odaberite srebrne, zlatne, crvene ili plave šljokice za pravi praznični sjaj.

3. Elegantni crveni nokti

Crvena boja noktiju je klasična i nikada ne izlazi iz mode. Odluči se za duboku crvenu boju vina, svetlo crvenu ili klasičnu crvenu nijansu kako bi stvorila sofisticiran, ali i praznično prefinjen izgled.

4. French manikir sa novogodišnjim twistom

Klasični french manikir može dobiti praznični twist dodavanjem zlatnih, srebrnih ili crvenih vrhova. Ovaj jednostavan dodatak može pretvoriti običan french manikir u elegantan i prigodan izbor za doček Nove godine.

5. Izražajni ukrasi i detalji

Zaista se izrazi s ukrasima na noktima! Dodaj sjajne kamenčiće, male zvezdice, minijaturne zvezdice, božićne kuglice ili druge praznične motive. Ovo će tvojim noktima dodati dodatnu dimenziju i privući pažnju.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Saveti za postizanje savršenog manikira

  • Pre svega, pripremi nokte: Oblikuj ih, očisti i hidratiziraj kožicu oko noktiju.
  • Koristi bazni lak kako bi zaštitila nokte i produžila trajnost boje.
  • Upotrijebi tanki sloj boje noktiju kako bi postigla ravnomerno prekrivanje.
  • Za detalje ili ukrase, koristi tanke četkice ili alate za preciznost.
  • Na kraju, završi manikir slojem brzosušećeg laka kako bi osigurala dugotrajnost i sjaj.

Ove ideje za novogodišnji manikir su sjajan način da izraziš svoj stil i proslaviš praznike sa stilom. Bilo da se odlučiš za suptilne detalje ili dramatične akcente, tvoji nokti će definitivno biti primećeni na novogodišnjoj proslavi.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Studio Kinesthetic je tu da ti pomogne u pripremi za novogodišnju noć. Upravo zbog vas, pripremili smo novogodišnji i božićni popust od 10% na sve naše usluge! Zakažite na vreme termin pozivom na broj 063 254 824, ili preko Vibera, WhatsAppa ili Telegrama.

Srećno sa uređivanjem i neka ti Nova godina bude sjajna!

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad