// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Dok se približava kraj ove godine, vreme je da zastanemo, pogledamo unazad i proslavimo sve ono što smo postigli. Godina za nama bila je ispunjena izazovima, ali i prilikama za rast i uspeh. Naučili smo mnogo, prevazišli prepreke i ostvarili ciljeve koje smo postavili.

Uspeh je često rezultat predanosti, napornog rada i hrabrosti da se suočimo sa izazovima. Svi mi u Studiju Kinesthetic imamo razloga za ponos i radost zbog onoga što smo postigli tokom ove godine.

Upravo vi, naši klijenti bili ste oslonac i motivacija za nas. Zbog toga, kao zahvalnost za vašu podršku i poverenje, odlučili smo da obeležimo kraj ove i početak naredne godine novogodišnjim i božićnim popustom od 10% na sve naše usluge! Ovo je naš način da vam se zahvalimo na podršci i da zajedno proslavimo uspehe koje smo postigli.

Bez obzira da li planirate lično da nas posetite ili jednostavno želite da obradujete svoje najdraže, novogodišnji popust je tu da vam pomogne da završite godinu sa zadovoljstvom i radošću.

Nemojte propustiti priliku da iskoristite novogodišnji i božićni popust od 10% na sve naše usluge od 01.12.2023. do 14.02.12024. godine!

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad