// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ovaj mesec je poseban jer slavimo treći rođendan! Vreme je proletelo, a mi smo presrećni što smo imali priliku da vas upoznamo, negujemo, i pružimo vam trenutke opuštanja i lepote. Ogromno hvala ide upravo vama - našim klijentima. Vaša podrška je temelj našeg uspeha.

Naravno da želimo da se zahvalimo i našem sjajnom timu, tj Ivani, Marijani i Maji, čiji trud, posvećenost i stručnost čine Studio Kinesthetic posebnim mestom.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Naš plan je da nastavimo da radimo sa istom strašću i posvećenošću kako bismo vam pružili vrhunsku negu i uslugu, i stvorili prostor u kome se osećate posebno i negovano.

Isto tako planiramo da intenzivno radimo na vašoj edukaciji, tako da vas pozivamo da redovno pratite naš sajt i čitate blogove. Na taj način želimo da pokažemo da naš odnos ne prestaje onog momenta kada izađete iz salona.

U blogovima ćete uvek naći aktuelne informacije koje će vam pomoći da se što bolje pripremite za izazove koji su pred vama. Delićemo sa vama savete o nezi stopala i noktiju kod kuće, održavanju lepote celog tela između dve posete salonu, kao i savete kako da brinete o sebi bilo da je zima ili leto.

Vaše mišljenje nam je jako važno, stoga slobodno podelite sa nama svoje predloge o temama o kojima biste voleli da pišemo, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na svaki vaš predlog.

Za kraj, hvala vam još jednom na poverenju i podršči. Nadamo se da ćemo i dalje biti deo vaše redovne rutine.

Kao mali znak pažnje povodom našeg rođendana, pripremili smo popust od 10% na sve naše usluge koji traje od 15.01. do 21.01.2024. godine! Zakažite na vreme termin pozivom na broj 063 254 824, ili preko Vibera, WhatsAppa ili Telegrama.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad