// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U momentima slavlja i radosti, s ponosom delimo ovu novogodišnju čestitku sa svima vama, našim dragim klijentima i prijateljima! Novogodišnji duh obuzima nas sve, a mi u Studiju Kinesthetic jedva smo čekali da podelimo ovaj čaroban period sa vama.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Zahvaljujemo vam se na neizmernom poverenju koje ste nam pružili tokom cele godine. Vaša podrška i osmesi su nam dali vetar u leđa da budemo još bolji, da unapređujemo naše usluge i da se trudimo da vam pružimo iskustvo zdravlja i lepote koje zaslužujete.

Pored toga, želimo da vas podsetimo na važnost brige o sebi u novoj godini. Uživajte u opuštajućoj atmosferi našeg salona dok se prepuštate tretmanima koji će vas osvežiti i pripremiti za sve izazove koje nosi nova godina.

Želimo vam svu sreću, zdravlje i uspeh u novoj godini! Neka vam Nova godina donese puno ljubavi, radosti i ostvarenja svih želja.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

U novoj godini i dalje vas očekuje novogodišnji i božićni popust od 10% na sve naše usluge koji traje sve do 14.01.2024. godine! Zakažite na vreme termin pozivom na broj 063 254 824, ili preko Vibera, WhatsAppa ili Telegrama.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad