// Review test // load Google Analytics

Studio Kinesthetic - Blog

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

U nizu događaja koji slavimo krajem jedne i početkom druge godine vrlo važan događaj je i Pravoslavna Nova godina, ili popularno nazvana kod nas Srpska Nova godina. Ove godine doček iste pada za vikend, pa je sasvim očekivano povećano interesovanje za usluge koje vam pruža Studio Kinesthetic.

Kako biste se što bolje pripremili za doček i proslavu, pročitajte naš današnji blog.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Predstojeći doček može biti prilika da zablistate i pokažete svoj stil na najbolji mogući način. Dok birate haljinu ili kombinaciju odeće za veče, ne zaboravite koliko je važno posvetiti pažnju detaljima poput manikira i pedikira, ali i zaštiti kože lica ukoliko planirate da proslavite na otvorenom.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Manikir i pedikir

U startu, priprema noktiju jednako je važna kao i odabir boje i dizajna. Pre nanošenja laka, važno je da dobro pripremite nokte. Redovito ih skraćujte, oblikujte i hidrirajte kako biste imali uredan i negovan izgled.

Kako biste osigurali da će vaš manikir i pedikir izdržati celo veče, koristite visokokvalitetne lakove i završne premaze. Dodatni sloj završnog premaza će produžiti trajnost i sjaj laka te sprečiti listanje ili oštećenje noktiju.

Posebnu pažnju obratite na boje, jer one mogu dramatično uticati na vaš izgled. U zavisnosti od toalete, birajte iste. Razmislite o klasičnim, ali glamuroznim bojama poput tamnih crvenih nijansi, dubokih ljubičastih tonova ili elegantnih crnih nijansi. Ove boje često dodaju sofisticiranost i profinjenost vašem izgledu, a i uglavnom se slažu uz sve toalete.

Ukoliko vaša toaleta sadrži sjajne motive ili šljokice, sjaj i sjajni efekti mogu dodati dozu luksuza vašem manikiru i pedikiru. Pokušajte s metalik nijansama ili lakom s šljokicama kako biste dodali blistavi efekt. Ovo je sjajan način da privučete pažnju na svoje nokte i dodate malo glamura.

Sa druge strane, ukoliko ste avanturistički raspoloženi, razmislite o dodavanju malo nail arta. Možete se odlučiti za suptilne detalje poput sjajnih tačkica ili diskretnih motiva, ili se pak odlučiti za nešto hrabrije poput geometrijskih oblika ili dramatičnih motiva.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

Zaštita kože lica

U zavisnosti od toga da li ćete za doček biti napolju ili unutra, kožu lica je potrebno na odgovarajući način pripremiti.

Ukoliko ste napolju, na otvorenom, s obzirom da su najavljene niske temperature, pre napuštanja kuće nanesite bogatu hidratantnu kremu. Odaberite proizvod koji će pružiti dugotrajnu hidrataciju i stvoriti zaštitni sloj na koži. Hidratizacija je ključna, pogotovo ako je temperatura niska. Dok ste napolju, nosite šal ili maramu kako biste zaštitili lice od hladnoće i sprečili isušivanje kože. Takođe, razmislite o upotrebi kreme ili balzama za usne s visokom hidratacijom kako biste zaštitili osetljive usne.

Ukoliko se odlučite za proslavu u zatvorenom prostoru, znajte da zaštita kože lica u zatvorenim, zadimljenim prostorijama može biti izazovna jer dim, suv vazduh ili loša ventilacija mogu negativno uticati na vašu kožu.

Kao pripremu pre napuštanja kuće koristite hidratantne kreme bogate sastojcima poput hijaluronske kiseline ili glicerina kako biste očuvali vlažnost kože.

Dim sadrži štetne slobodne radikale koji mogu oštetiti kožu. Korištenje proizvoda bogatih antioksidansima, poput vitamina C ili E, može pomoći u zaštiti kože od štetnih uticaja dima i slobodnih radikala.

Na kraju, po povratku kući ne zaboravite nežno očistiti lice. Upotrebite blagi čistač bez alkohola kako biste uklonili nečistoće s lica, ali istovremeno zadržali prirodnu vlažnost kože.

Nakon čišćenja lica, nanesite noćnu hidratantnu kremu koja će dubinski nahraniti kožu dok spavate. Ovo će pomoći obnovi kože nakon večernjeg izlaska i osigurati da se koža oporavi preko noći.

Studio Kinesthetic - Najbolji studio u Novom Sadu za pedikir i tretmane lica

U novoj godini i dalje vas očekuje novogodišnji i božićni popust od 10% na sve naše usluge koji traje sve do 14.01.2024. godine! Zakažite na vreme termin pozivom na broj 063 254 824, ili preko Vibera, WhatsAppa ili Telegrama.

Zakažite termin
telefonom

063 254 824

Zakažite termin
preko vibera

063 254 824

Zakažite termin
preko telegrama

@studiokinesthetic

Posetite nas

Fruškogorska 16 A
Novi Sad